Filmen

Så nu Har jag varit på dumma mej Med Melina och filmen var bra eller väldigt bra men man måste ha sätt den första först.

Den var intresan och man fick sig några Goa skratt lite då och då :3 Filmen var både rolig med romantiska tillfällen vilket gjorde mig glad.

Jag vill att alla ni ska se den som inte har så ses vi

Peace out

Bio :3

Haai Nu ska jag och min kompis Melina åka till bio'n och kålla på Dumma mej 2
 
Jag kommer sedan säga hur bra jag tyckte den var osåvidare men det kommer senare :)
Om ni vill bisöka Melinas blogg klicka  ----->HÄR<----- Jag träffade henne på ridskolan så nu är vi jätte bar vänner och har asa kul tsm <3
 men jag har inte så himla mycket mer tid att blogga ska nog blogga på bussen och snart börja med dagen look och överiga saker som kommer komma i framtiden!
 
Jag ska där i mot åka till falkenberg och där kålla på vallarna vilket är en en show som ni kommer att kanske kunna se i framtiden på tv eller om ni kanske ska åka det vad vet jag men då ska vi stanna där i 3 dagar  och bo i hus vang :D
 
Men vi ses så snart som möjligt
 
Peace out!
Liz

Kusin ♥

Hai♥Så just nu sitter jag här med min kusin och kållar på tv och hjälper min andra kusin och färja håret :3

Så de var allt för äå

SORRY!

Ledsen att jag inte har skrivit NÅGOT men jag ska börja nu igen :D eller jag ska blogga så mkt som går :) kanske göra vidios och allt sånt jag kommer blogga på mobilen också men just nu så ska jag flytta om 2 veckor och japp det är mycket nu hehe jag tänkte göra ett inlägg eller en vidio där jag birättar lite om mig men är så sjukt ledsen att jag inte har bloggat alls!
 
följ mig gjärna på instagram:Twinkiepiie  <--- det utallas Twinkie Pie
 
Kik om ni vill något:Twinkiepiie
 Japp de var de för just nu ska börja packa igen :3
RSS 2.0